Kernwaarden

Kernwaarden

Persoonlijke aandacht

Bij Maxim Clinic staat de aandacht voor het individu centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich gezien en gehoord voelen bij ons. Wij nemen tijdens eerste bezoeken uitgebreid tijd om de wensen, klachten, persoonlijke situatie, mondgezondheid en mogelijkheden in kaart te brengen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat onze zorg en de behandelingen op maat gemaakt worden en dat de patiënt met een prettig gevoel de praktijk weer kan verlaten.

Doelgericht

Wij vinden het belangrijk om samen met elke patiënt doelen vast te stellen. Deze doelen worden met behulp van onze expertisen en de wensen, klachten en persoonlijke situatie van de patiënt opgesteld. Middels goede doelen vinden wij dat gestreefd kan worden naar een ideale eindsituatie voor elke patiënt. Hierbij is het voor ons van belang dat zowel korte termijn doelen als lange termijn doelen worden opgesteld. Bij elk bezoek worden naar deze doelen gekeken en indien nodig worden de doelen bijgesteld. 

Maatschappelijk verantwoord

Hoewel de zorg voor mensen natuurlijk centraal staat bij ons denken wij ook graag aan het milieu. Over het algemeen zorgen tandartspraktijk voor veel afval. Helaas zijn de meeste spullen die weggegooid worden binnen tandartspraktijk eenmaal te gebruiken, maar ze zijn wel nodig om goede zorg te kunnen leveren. Dit houdt echter niet dat in dat er geen mogelijkheden zijn om duurzaamheid binnen tandartspraktijken te implementeren. Wij zijn continue bezig om nieuwe duurzame dingen in onze praktijk te implementeren. Wij streven ernaar om in de toekomst een van de meest duurzame verwijsklinieken te worden. Zo proberen wij toch nog ons steentje bij te dragen aan ons milieu!

Multidisciplinaire samenwerking

Bij ons als verwijskliniek staat multidisciplinaire samenwerking centraal. Mensen kunnen bij verschillende disciplines onder behandeling zijn, denkend aan de huisarts, (kaak)fysiotherapeuten of andere medici, wanneer zij bij ons in de praktijk komen voor een behandeling. Wij hechten veel waarde aan goede communicatie en rapportages naar onze collegae toe, zodat onze collegae goed op de hoogte kunnen blijven van hun patiënten.

Kwaliteit en innovatie

Het leveren van kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Als zorgverleners van (bijzondere) tandheelkundige behandelingen vinden wij het belangrijk dat mensen de beste kwaliteit zorg krijgen. Wij behandelen alle mensen binnen onze praktijk zoals wij zelf behandeld zouden willen worden. Zo wordt in onze praktijk niet alleen gekeken naar welke papieren tandartsen of specialisten hebben, maar richten wij onze focus ook op welke tandartsen of specialisten de beste resultaten zouden kunnen leveren voor mensen die een behandeling nodig hebben in onze praktijk.

Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen zijn wij constant bezig met innovatie. Onze tandartsen en specialisten volgen jaarlijks erkende cursussen en nascholingen om zo de beste zorg te kunnen blijven garanderen. Middels contact met onze collegae blijft informatie uitgewisseld worden; waardoor wij continue bezig zijn met het implementeren van nieuwe methoden, nieuw apparatuur en nieuwe behandelingen.

Wij doen er alles aan om de beste zorg te bieden aan onze patiënten. Naast de kwaliteit bevorderende activiteiten zijn wij altijd erg benieuwd naar de mening van onze patiënten. Middels de tevredenheidsenquête en reviews verbeteren wij onze zorgverlening en proberen op deze manier zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen en verwachtingen.

Onderstaande QR-code kan gebruikt worden om gemakkelijk een review bij ons achter te laten.

Kernwaarden kwaliteit Maxim Clinic