Behandelingen

Behandelingen

Bij Maxim Clinic werken wij voornamelijk met doorverwijzingen vanuit tandartsen. Voor de tandartsbehandelingen kindertandheelkunde, orthodontie, tanden bleken en knars- en sportbitjes kunt u direct, zonder verwijzing, bij ons terecht.

Verwijzen

Het verwijzen naar onze praktijk kan op twee manieren. Via de tandarts of vanuit de patiënt. Wij vinden een goede samenwerking, met de verwijzer van groot belang. Hiervoor raden wij aan om als verwijzer contact met ons op te nemen over de desbetreffende patiënt, zodat wij tezamen de gewenste resultaten voor de patiënt kunnen behalen. Hierna zullen wij de aangevraagde behandeling verzorgen en brengen u als tandarts op de hoogte door middel van een terugrapportage. Voor alle informatie betreft het verwijzen kunt u terecht op onze webpagina.

De informatie over het gebit van de patiënt en de historie van de behandelingen slaan wij op in onze database. Uiteraard is dit systeem goed beveiligd. Wij bewaren de gegevens minstens 20 jaar. Op (schriftelijk) verzoek van de patiënt kunnen wij de gegevens ook doorzenden naar een andere behandelaar.