Tanden bleken

Bij Maxim Clinic gebruiken we Philips Zoom voor tanden bleken!

Philips Zoom is een verantwoorde bleekmethode om uw tanden tot zes tinten lichter te maken. U kunt gebruik maken van onze tandenbleek behandeling zonder verwijzing. U behoudt met behulp van de Philips Zoom bleekmethode uw eigen natuurlijk lach; uw gebit wordt alleen visueel opgefrist. Verkleurde tanden kunnen allerlei oorzaken hebben; zoals: rode wijn, koffie, thee, sigaretten en ouder worden. Overleg met ons of uw gebit in combinatie met uw wensen geschikt is voor een Philips Zoom behandeling. Wij helpen u graag aan een natuurlijk witte en stralende lach; met zo min mogelijk schade voor uw gebit.

Tanden bleken | Veilig en effectief

Klinische studies onderbouwen dat Philips Zoom een veilige en effectieve tandenbleekmethode is, geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar. De bleekbehandelingen van Philips Zoom zijn professioneel erkend en maken uw tanden op een veilige en effectieve manier witter, zonder dat u daarbij pijn of gevoeligheid ervaart. 

Tanden bleken | Welke behandeling voor u

Bij de thuisbehandeling (Philips Zoom Take-Home) kunt u de behandeling overdag, ’s avonds of ’s nachts uitvoeren. De behandeling overdag of in de avond is tweemaal daags 30 minuten of ’s nachts 4 tot 6 uur. Bij de thuisbleekbehandeling wordt gebruik gemaakt van een bleeklepel; een op maat gemaakte mal voor over uw tanden waarin u de bleekgel aanbrengt. Voor meer informatie over de kosten kunt u contact opnemen met ons.

Philips Zoom bleken van de tanden

Tanden bleken | Voordelen

  • Veilig en effectief
  • Optimaal resultaat
  • Weinig tot geen gevoeligheid
  • Natuurlijk en Duurzaam resultaat

Tanden bleken | Gevoelige tanden

De bleekgels die bij de Philips Zoom behandelingen voor thuis worden gebruikt, bevatten stoffen die de gevoeligheid van de tanden verminderd en tevens ervoor zorgen dat de stevigheid en gladheid van het tandglazuur minder sterk aantast in vergelijking met andere bleekmiddelen.

Tanden bleken | FAQ

Wij krijgen verschillende vragen met betrekking tot het bleken van tanden en de bleekmethode. Voor uw gemak hebben wij onderstaand al enkele vragen beantwoord, wilt u liever meer informatie over de Philips Zoom bleekmethode bezoek dan de website.

Is tanden bleken pijnlijk?

Dit hangt af van de patiënt. Iedereen heeft een andere gebitsgevoeligheid. Het is een bleekmethode die kaliumnitraat bevat, waardoor de eventuele gevoeligheid door bleken (tijdelijk) wordt vermindert.

Heeft tanden bleken bijwerkingen?

De meest voorkomende bijwerkingen hebben betrekking tot de gevoeligheid van uw tanden en tandvlees. Door het tanden bleken via ons of een andere tandarts te doen wordt de behandeling aangepast aan uw gebit en wensen. Hierdoor minimaliseert u de mogelijke bijwerking van gevoeligheid.   

Is tanden bleken veilig?

Veel methoden voor tanden bleken zijn vaak schadelijk en zorgen voor veel gevoeligheid. Tanden bleken bij tandartsen is veel veiliger. Indien u uw tanden wilt bleken is het aan te raden om dit dus ook te laten doen bij een tandarts. Wij maken gebruik van speciale bleekgels en hebben de deskundigheid om de behandeling veilig en effectief te laten verlopen.

Mag ik eten na tanden bleken?

Het is niet aan te raden om direct te eten of drinken na de behandeling. Daarnaast mag u 48 uur geen zure eten- en drinkwaren innemen. Alle informatie met betrekking tot belangrijke punten waar opgelet moet worden bij het gebruik van de bleekmethode zal door één van onze specialisten worden beantwoord.

Hoe lang blijven mijn tanden wit na bleken?

Dit is sterk afhankelijk van uw persoonlijke levenswijze. Indien u bijvoorbeeld rookt of rode wijn drinkt zal het resultaat minder lang aanhouden. Daarnaast speelt het natuurlijke verkleurproces altijd een rol. Dit proces is leeftijdsgebonden. Indien u het effect van tanden bleken langer wilt behouden is een goede mondverzorging belangrijk.

Kan ik Philips Zoom! ook ergens anders verkrijgen?

Philips Zoom! werkt uitsluitend met tandartsen. Het is een professioneel tandenbleekproduct en is bedoeld voor zorgvuldig gebruik. Door uw tanden te laten bleken via ons of een andere tandarts verbeterd u de effectiviteit en behoud u uw mondgezondheid.

Mocht u nog vragen hebben of wilt u extra informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen.